Konspirasjon

Verdens media ser på Russland, USAs egne dokumenter viser at de har blandet seg i 81 valg

Hvis du spør en gjennomsnittlig amerikaner om valget i USA, vil de kanskje svare at russiske hackere stod bak det hele. Veldig mange tror nemlig det. Lite vet de om at USA selv har gjort det samme hele 81 ganger.

På mandag, bekreftet FBI direktør James Comey for første gang offentlig byrået offisielt etterforsker de heftig omstridte påstandene om russisk innblanding i USA valget – men selv om bevist sanne, slike geopolitiske eskapader bedre karakteriserer  rutine oppførselen til anklager enn av tiltalte.Til tross for at USA har hyklersk utøvde innflytelse over utenlandske valget i alle hjørner av verden – faktisk har det arrogant gjort det en heidundrende 81 ganger mellom 1946 og 2000, alene – med bare en tredjedel av de operasjonene som utføres åpenlyst .

For måneder, spyttet mainstream media skumle anklager av politikere – opptatt av å peke en finger av skylden for den tilsynelatende ødeleggende seier av en tidligere reality TV-vert . Russland hadde undergravd valget i USA.

Dette vet man enda ikke om er sant.

wiki

Forsker Dov Levin fra Carnegie Mellon University Institute for politikk og strategi – en ekspert på emnet på emnet – diskuterte lange, men ufullstendige listen ganger den amerikanske regjeringen har blandet seg inn i andre lands valg med NPR Ari Shapiro.Forsker Dov Levin fra Carnegie Mellon University Institute for politikk og strategi – en ekspert på emnet på emnet – diskuterte lange, men ufullstendige listen ganger den amerikanske regjeringen har blandet seg inn i andre lands valg med NPR Ari Shapiro.

Ba om eksempler der dette tukling håndgripelig endrede resultater, Levin uttalte:

«Et eksempel på det var vår intervensjon i Serbia, Jugoslavia i 2000 valget der. Slobodan Milosevic ble kjørt til gjenvalg, og vi ville ikke at han skal holde seg ved makten der på grunn av sin tendens, du vet, å forstyrrer Balkan og hans brudd på menneskerettighetene.

«Så vi grep på ulike måter for opposisjonen kandidat, Vojislav Kostunica. Og vi ga støtte til opposisjonen, og vi ga dem opplæring og valgkamp støtte. Og ifølge mitt anslag, at hjelpen var avgjørende i slik opposisjonen å vinne. »

Levin gjentok de mer åpenbare metoder som USA påstår dominans – gjennom utilslørt statskupp eller all-out regimet endrer merkevarebygging nasjonen en beryktet intervensjonistisk – er ikke blant listen over de 80-pluss forsøk på å manipulere valgresultatet.
Som for utstedelse av potten versus vannkoker, Levin forklarte at – selv om Russland og andre mektige nasjoner udiskutabelt ansette lignende taktikk – USA har vært ganske forbausende i sin innsats.

«Vel, for min datasett , er USA den mest vanlige bruker av denne teknikken. Russland eller Sovjetunionen siden 1945 har brukt det halvparten så mye. Mitt anslag har vært 36 tilfeller mellom 1946 til 2000. Vi vet også at kineserne har brukt denne teknikken og venezuelanere når den avdøde Hugo

Amerikanerne burde reflektere over landets klissete imperialistiske fingeravtrykk rundt om i verden – som den gang i 1996, da USA foretok en omfattende, hemmelig operasjon for å sikre formannskapet Boris Jeltsin.

Det er, selvfølgelig, tidligere president Boris Jeltsin – i Russland.

http://thefreethoughtproject.com/russian-election-us-interfered-81/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s