Konspirasjon

Lurer du på hvordan politifolk håndterer småbrukere av cannabis?

Flere politihunder, ett halvt dusin politifolk avsendt for å fange 3 ungdommer som røykte  en joint.

Dette skjedde riktignok i Knightdale i USA, men uansett. Er det det slik man skal takle mennesker som røyker en plante? Hvordan kan man i det hele tatt ha en krig moten plante? En plante som har eksistert i flere kulturer og religioner i mange generasjoner. En plante som ikke skader noen andre enn brukeren selv.En plante som har så mange positive egenskaper. En plante som flere og flere land/stater avkriminaliserer, tilogmed legaliserer det. Høres det ikke sprøtt ut? Bare vent til dette.

2Hemp-Uses.2

I en WNCN lokal nyhets artikkel med tittelen «3 tenåringer som røykte pot ble ferska når en Knightdale politimann kjører forbi, sier en politimann,» byen begynner å få litt anerkjennelse for å spore opp de «stonere» og gi dem en dose «rettferdighet». «Tre tenåringer ble stoppet i Knightdale søndag ettermiddag da de var å røykte marihuana utenfor, mens en politimann kjørte forbi, sier myndighetene,» artikkelen sier politimannens luktsetesanser luktet en «funky» lukt av brent marihuana.

Artikkelen fortsetter: «Ifølge Knightdales politimann, tre gutter – to som var 16 og en som var 18 – var å røykte marihuana utenfor når en offiser kom i sin patrulje bil,» tilsynelatende ferska på fersken med joint . «Trioen sprang inn i en nærliggende skog og mer politi ble kalt inn for et søk,» historien fortsetter indikerer at «stonere» stakk av.

Her er der historien blir farlig, og i lys av guttenes unge alder, bør søket ha blitt avblåst. Politiet bestemte seg istedenfor for å kalle inn angreps hunder. «En K-9 politienhet var også involvert i søket, som til slutt fant de tre tenåringene,» rapporterer WNCN legger til, «Deres identitet og spesifikke siktelsene var utilgjengelig.» Slike hunder kan være svært farlige, og burde aldri bli brukt mot tre stakkars gutter.

knightdale-police

Mens mange stater over hele landet kan finne historien latterlig, at flere polititjenestemenn  hadde ikke noe bedre å gjøre enn å gå etter noen Pothead wannabes, har North Carolina fortsatt ikke har omfavnet noen form for legalisert marihuana.

Som TFTP har rapportert om ved en rekke anledninger, har marihuana blitt noe av en vidundermedisin ,healing av barn med anfall, behandling av ADD og ADHD, og har til og med vist løftet i å hjelpe heroinavhengige sparke sin opiatavhengighet. Selv med anekdotiske bevis, og voksende medisinsk forskning, ser man på cannabis som noe stygt. Vi her i Norge ser på det som ett inngangsdop, noe som er helt feil. Inngangsdopet er alkohol (Kilde: forsking.no)

Dette virker kanskje ekstremt, men det er slik politiet opererer. Ikke bare i USA. I Knightsdale tok de ungdommene uansett hva, uansett kostnader. En ekstremt aggressiv tilnærming til småbrukere av cannabis. Det er slik her i Norge også. Småbrukere taes for å få statistikken opp. Det er en «krig» her til lands også. Blir man tatt med cannabis så får man ikke noen god behandling. Man blir plutselig en kriminell, og politiet tar deg. Hardt. Det er snakk om mange timer på glattcelle (som er veldig lite hyggelig) og hus ransakelse (som er enda mindre hyggeligere). De endevender leiligheten i let etter mer stoff, og drar og lar plassen se ut som et bomba horehus. Alt mens man sitter på cellla og får dritt behandling. Politiet er ikke snille på glattcella. Er du kriminell er de ikke snille. Etter mange timer slippes man ut, livredd for hva naboene har sett. Man er redd og traumatisk etter verdens mest uhyggelige opplevelse. Senere får du bot og rulleblad.

Er det en passende straff i forhold til gjerningen?

Kilder: http://wncn.com/2017/03/19/3-teens-smoking-pot-busted-as-knightdale-police-officer-drives-by-officials-say/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s