Konspirasjon

George H.W. Bush, CIA og et tilfelle av statsterrorisme

Direktøren – George H.W. Bush, som tjenestegjorde i rollen fra januar 1976 til januar 1977, ble den 41. presidenten i USA.

Etter saken med Hillary Clinton og hennes e-post tabbe, skal USA bli mer åpent. CIA har opprettet en database der man kan søke i tidligere hemmelighetsstemplede dokumenter. Etter at alle disse dokumentene ble sluppet offentlig, er det mye rart som er kommet fram.

Hva i alle dager er det USA har styrt med opp igjennom tidene? Og hvordan har de klart å skjule det for alle så lenge? Det er enkelt. Vi tror på det vi leser på nyhetene. Sannheten er at det er enormt mye usannheter og løgner i media. TV2, NRK1, VG, Dagbladet osv velger selv hva de vil fortelle oss. Vi tror på det. De fleste sjekker ikke andre kilder engang, de stoler blindt på det avisa skriver. Men betyr det at alt de skriver er sant? Nei. I den siste tiden er det kommet fram masse rapporter om sinnssyke ting som har blitt holdt skjult for oss gjennom flere tiår. USA har gjort som de har hatt lyst til og verden har latt dem.

Heldigvis våkner flere og flere. Det finnes grupper på Facebook som hadde få medlemmer for noen år siden, men som nå har millioner av followers. Flere og flere skjønner hva som skjer. Flere og flere orker å ta opp kampen om å opplyse andre mennesker. Fakta er det eneste som teller. Ikke hva vi blir fortalt

I begynnelsen av høsten 1976, etter en chilensk regjerings snikmorder hadde drept en chilensk dissident og en amerikansk kvinne med en bilbombe i Washington, lekket George H.W. Bushs CIA en falsk rapport som rengjorde Chiles militærdiktatur og peker FBI i feil retning.

Denne rapporten ble fort spredd i media, bla. i Newsweek magazine og andre medier. Selv om CIA visste at Chile var med i «Operation Condor», en kampanje rettet mot politiske dissidenter. Og CIA selv mente at det var den chilenske «juntaen» som stod bak en terrorbombe i Washington.

I en 21-siders rapport til Kongressen på 18 september 2000, CIA offisielt anerkjent for første gang at hovedmannen i terrorangrep , chilenske etterretningssjef Manuel Contreras, var en betalt ressurs av CIA.

CIA rapporten ble utgitt nesten 24 år på dagen etter drapene på Chiles tidligere diplomat Orlando Letelier og amerikanske kollega Ronni Moffitt, som døde på 21 september 1976, da en fjernstyrt bombe sprengte Leteliers bil som de kjørte ned Massachusetts Avenue, en statselig delen av Washington kjent som Embassy Row.

I rapporten CIA også erkjent offentlig for første gang at det konsul Contreras i oktober 1976 om Letelier drapet. Rapporten legger til at CIA var klar over den påståtte chilenske regjeringen rolle i drapene og inkludert at mistanken i en intern kabel samme måned.

«CIAs første etterretningsrapport som inneholder denne påstanden var datert 06.10.1976,» litt mer enn to uker etter bombingen, har CIA avslørt.

Deretter under CIA-direktør George H.W. Bush – lekket for offentlig konsum en vurdering tømme den chilenske regjeringen fryktet etterretningstjenesten, DINA, som så ble drevet av Contreras.

Bare ved å stole på Bush og CIA sine ord, Newsweek rapporterte at «de chilenske hemmelige politiet ikke var involvert» i Letelier drapet. «The [Central Intelligence] etaten nådd sin avgjørelse fordi bomben var for grov til å være et verk av eksperter og fordi mord, kommer mens Chile herskere ble frieriet amerikansk støtte, kan bare skade Santiago regimet.» [Newsweek, 11 oktober 1976]

Bush, som senere ble den 41. presidenten i USA (og er far til den 43. president), har aldri forklart hans rolle i å sette ut falske dekkhistorie som avledet oppmerksomheten bort fra de virkelige terroristene. Heller ikke har Bush forklarte hva han visste om den chilenske etterretningsoperasjon i ukene før Letelier og Moffitt ble drept.

Kilder: http://thefreethoughtproject.com/docs-bush-cia-evidence-destroyed/

https://consortiumnews.com/2016/09/21/george-h-w-bush-the-cia-and-a-case-of-state-terrorism/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s