Konspirasjon

Forferdelig angrep mot politi i Dallas – Hvorfor?

Et angrep mot politimenn i USA drepte 5 og skadet flere. Et forferdelig angrep som aldri skulle vært gjort. Det er en ting som kan være interessant å spørre, og det er hvorfor? Hvorfor er det noen som har ett så stort hat mot politiet, at de kan gjøre noe så sykt?

Angrepet skjedde kort tid etter at politimenn skjøt og drepte to Afro-amerikanere over to dager.
Så langt i 2016 har politiet i USA drept 560 av sine egne innbyggere. Dette er skyhøye tall. Faktisk så dreper politiet i USA 928 mennesker i året. 
Kina, som har 4 1/2 ganger flere innbyggere enn USA, drepte til sammenligning 12 mennesker i 2014. USA drepte altså 92 ganger flere mennesker enn et land med nesten 1,4 milliarder innbyggere. Tyskland rapporterte om 0 drap av politiet fra 2013 til 2014. I England rapporterte de 1 drap i 2014, og 0 i 2013.

I 2014 mistet 58 amerikanske soldater livet i Irak og Afghanistan. Flere mennesker mistet livet av sitt eget politi i «Land of the free», enn soldater i krig. 
Samtidig som drapene stiger og fengslene blir fullere og fullere, så viser statistikk at kriminaliteten går nedover. Kriminaliteten er faktisk på det laveste på lang lang tid.

USA sitter med 25% av verdens insatte i fengsler, selvom de kun står for 5% av verdens populasjon. USA har 2.3 millioner innsatte i fengsel, mens Kina, med 4.5 ganger flere innbyggere, har 1.6 millioner innsatte.

En annen ting som er meget skremmende, er at det er 58 ganger større sjangs for å bli drept av politiet, enn av terrorister. USA som fronter krigen mot terrorisme, men man hører ikke om tilstandene i landet. Man bør faktisk frykte politiet, mer enn man frykter terrorister i USA. 

Disse tallene kan i virkeligheten være høyere, da det ikke er ukjent at politiet i USA feilrapporterer og hjelper hverandre.

Angrepene er syke og jeg tar helt og holdent avstand fra det, men det er viktig å snakke om dette. Man vil neppe høre den egentlige grunnen til angrepet, men det er kanskje ikke så vanskelig å skjønne hvorfor noen kan hate politiet der borte. Man burde diskutere temaet, og nå er kanskje riktig tidspunkt. Dette er tall som er syke, men man hører lite om det i media. Hvorfor får vi ikke høre hele sannheten?


Samtidig er 300 mennesker drept i Irak. Så mange mennesker har ikke blitt drept der siden den Anerikanske invasjonen startet. Hvorfor får ikke det oppmerksomhet? Se screenshot fra VG.no. Veldig liten sak at 300 er drept, mens det som skjedde i usa topper alle overskrifter.


Angrepet i Irak får lite oppmerksomhet.

Skytingen i USA får langt mer oppmerksomhet. Er vi blitt vant til at så mange mennesker blir drept i land som Irak?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s