Konspirasjon

ACK – Amerika, coca cola og kokain

Før i tiden så var det kokain i Coca-cola, men det sluttet de med i 1903. Den tidligere utgaven av Coca-cola innehold stoffer kokain, for å få folk til å bli avhengige av brusen. På den tiden bruktes kokain til ganske mye rart, og det var ikke ulovlig. «Coca» i «Coca-cola» skal visstnok referere til kokaplanten, som brukes til å lage kokain av.

  
 
Hva med i dag? Nei, «Coca-cola» inneholder ikke kokain i dag. Men visste du at «Coca-cola» importerer 100 tonn med kokablader hvert år? Og de har tillatelse fra USA og DEA til å gjøre dette. «Coca cola» fjerner alle russtoffene, og bruker planten som en smakstilsetning. Kolabladene har også i lang tid hatt medisinske effekter, som å fjerne hodepine. 

I USA får en vanlig innbygger 10-20 år for å holde på med narkotika, mens et av Amerikas største private firma importerer tonnevis. 
Hva gjør «Coca cola» med alt det hvite pulveret? Kokain fra 100 tonn kokablader, blir veldig mye narkotika. 


  


Når stoffene er fjernet fra kolabladene, selges resten til et annet privat firma. Et firma kalt «Mallinckrodt Incorporated» dette firmaet kjøper kokain fra «Coca cola», opium fra India og THC fra USA. Det er greit å drive med kjøp og salg av narkotika så lenge man er et svært privat firma. 


Hva skjer med stoffene etter de er havnet hos «Mallinckrodt Incorporated»? Medisinsk bruk er den offiselle forklaringen.

Med alle kokabladene fra «Coca cola» kan man produsere 333 kg med kokain i året. Det er hvis man får 1 gram kokain av 300 gram kokablader. Det er enorme mengder. Enorme mengder som er godkjent av DEA, som er frontlinjen i krigen mot narkotika. Det er vanskelig å tro at så mye kun brukes til medisink bruk. 
  

330.000 tonn kokain har en gatepris på 16.7 millioner dollar. Det er med en pris på 50dollar for ett gram.

Har du noen gang gått til legen og fått kokain på resept? Nei. Noe som skurrer? Ja.


DEA som kjemper nåtidens «største krig», nettopp krigen mot narkotika, godtar dette. 


Er det tilfeldig at «Coca cola» bruker kokablader i brusen sin? Neppe


Det er «Coca-cola» sitt firma som importerer kokabladene. «Stepan Company». Se her : http://en.wikipedia.org/wiki/Stepan_Company

http://en.wikipedia.org/wiki/Mallinckrodt

Naturalnews, bbc, wikipediaReklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s