Konspirasjon

Innvandringen endrer balansen mellom kvinner og menn

De fleste som kommer til landet av innvandrere er menn. Hele 77% av innvandrerne som kommer til landet er menn. I alle land fødes det litt mer gutter enn jenter, men med slike tall vil hele balansen bli endret. Hvordan vil det ende?
 

  

1. Januar 2015 var det 31.800 flere menn enn kvinner i Norge. Det har i alle år vært flere kvinner enn menn i Norge, men nå har denne trenden snudd. Hvor hver kvinne som kommer til landet, kommer det 3 menn.

I Sverige er 90% av innvandrerne menn. 

– Stort overskudd av menn har jo noen konsekvenser for etablering av samliv. Partnermarkedet går jo ikke opp. Skjev kjønnskvote former muligheten for å skape et godt liv, og muligheten for å finne partner og barn blir innskrenket. Så kommer det flere problemer i kjølvannet av det, sier professor i sosiologi ved universitetet i Oslo, Torkild Hovde Lyngstad til Dagbladet.

– Vi vet ikke så mye om hvordan dette vil slå ut i et land som Norge, men det finnes studier som viser at skjev kjønnsbalanse i miljøet når man blir seksuelt moden, er forbundet med høyere dødelighet hos menn, sier Lyngstad.

Denne amerikanske studien fant ut at amerikanske menn som hadde blitt kjønnsmodne i et miljø med stor overvekt av menn, hadde noe redusert forventet levealder i sammenlignet med resten av befolkningen.
  

  

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s