Konspirasjon

Terrorangrepet i Brussel – USA med de verste reaksjonene

Krigen mot terror pågår for fullt. Etter terrorangrepet i Brussel har reaksjoner fra verdens ledere og politikere strømmet på. De tar avstand fra handlingene, og fordømmer terror. Man skulle tromst de verste reaksjonene kom fra Belgia, men slik er det ikke. Det landet som reagerer verst er USA. Man skulle nesten tro det var der angrepet skjedde. Politikerne ber ikke lenger om tente lys og fellesskap, de ber om støtte til sin politikk eller stemmer til neste valg.

Donald Trump tvitret dette etter angrepet:

Do you all remember how beautiful and safe a place Brussels was. Not anymore, it is from a different world! U.S. must be vigilant and smart!

Etter denne tweeten, kom han med en ny en. Der ba han folk stemme på han til valget fordi han hele tiden har advart mot terrorfaren.

  

Kandidat Ted Cruz har dette å si om saken:

We need to empower law enforcement to patrol and secure Muslim neighborhoods before they become radicalized.

Bernie Sanders sier dette:

«Today’s attack is a brutal reminder that the international community must come together to destroy ISIS. This type of barbarism cannot be allowed to continue,» 

  
I New York har politiet økt beredskapen, og satt inn store ressurser i kampen. Flere flyplasser har økt sikkerheten, og i Washington patruljerer politiet med hunder for å lete etter bomber. De stopper tilfeldige mennesker å sjekker den. Det virker som alt fokuset er på terroren, og «alt det andre» blir glemt. 

Frykten de sprer er enorm, og de bruker denne krisen til å framme sin egen politikk. Det er kanskje ikke så overraskende for alle at det er USA som reagerer som verst. Man skulle nesten tro at angrepet skjedde der. 

Krigen mot terror blir brukt for å skremme befolkningen. For å rettferdiggjøre angrep og sløsingen av penger. Man skulle tro at vi var vante med terror, så mye vi ser det i media. Men det virker som verden blir like sjokkert hver eneste gang, og media bruker dette for slt det er verdt. Det samme gjør ledere og politikere.

Usatoday, aftenposten, twitter

Reklamer

En kommentar om “Terrorangrepet i Brussel – USA med de verste reaksjonene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s