Konspirasjon

Sverige – systemet som kollapset.

Før flyktningestrømmen i 2015 startet tok Sverige inn veldig mange flyktninger. Før krisen startet, forventet Sverige å ta i mot mellom 83.000 og 105.000 flyktninger. Sverige endte med å ta i mot 163.000 mennesker. Det er 5 ganger mer enn Norge tok i mot. 
  
Etter strømmen av flyktninger startet, sjekker nå svensk politi hver eneste bil, og hvert eneste menneske som kommer inn til landet. Hver eneste dag avdekkes 1-2 forsøk på menneskesmugling. Mennesker kommer seg inn i landet uansett, og man har null kontroll på hvor mange som klarer å komme seg til landet uoppdaget. Man vet heller ikke hvem som kommer. 

Dette er en historisk hendelse. Det har kommet så uhørt mange mennesker på kort tid. Det endrer hele vårt skolesystem, hele vårt sett å tenke på, hele integreringa, alt mulig. Det kommer ikke til å bli det samme igjen, sier Martin Hero, politiets innsatsleder ved grensen på Øresundbruen.

I et intervju med Dagbladet, forteller Martin Hero at Sverige bruker enorme ressurser på grensekontroll. De prøver desperat å bekjenpe den enorme strømmen av mennesker som vil inn i landet. Han sier i intervjuet at han selv tror ikke Sverige blir å bli det samme. Det er et nytt Sverige. Hero mener selv at systemet kollapset i fjor, når alle innvandrermenn ble kastet ut på gatene, fordi det ikke var plass til andre enn kvinner og barn. Det ble rett og slett alt for mange mennesker.

Martin Hero forteller videre at det ikke lenger er tid til å bekjempe hverdagskriminalitet. Nesten alle ressurser brukes til å kontrollere menneskestrømmen. Sverige blir stadig mer fritt leide for kriminelle. De fleste kriminelle forsvinner helt under radaren, og det sår mange utenlandske gjenger som tar de imot med åpne armer. Det er mer enn ti gjenger i Sveriges tredje største by.
  
Bildet er fra Malmø etter en skyteepisode. Malmø er blitt en ekstremt hard og tøff by. 

I 2014 beregnet man utgiftene kom til å havne på 155 milliarder svenske kroner. Dette var tall før strømmen av flyktninger. Flere og flere må bo på asylmottak, de fleste er jevnt over dårlig integrert, de sliter med å få jobb og det har blitt dannet ghettoer. Det er ekstremt mye kriminalitet, og noen plaser er det ville tilstander. 

Dette er selvsagt en av de sakene som gjør at høye ankomster av migranter er bekymringsfull. Når mange lever på siden av arbeidslivet over lang tid blir det vanskeligere og vanskeligere å få dem tilbake i jobb, og samfunnet må betale regningen, sier Listhaug til Dagbladet.

Dagbladet, Aftenposten

Reklamer

En kommentar om “Sverige – systemet som kollapset.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s