Konspirasjon

Israelske myndigheter bidrar aktivt i bevæpningen av jøder på Vestbredden og i Jerusalem

Myndighetene i Israel gir pengestøtte og våpen til Jøder for å forhindre at palestinerne får drive med gårdsbruk og bygge nye bygninger. I Israel er det veldig mange ekstremister, med et ekstremt har rettet mot palestinerne. Det er mange høyreekstreme våpenfantaster, og de er kjent for sin brutale framferd.

  

Israel’s myndigheter gir altså våpen og våpenopplæring til jøder, mens palestinerne ikke får lovt til å bære våpen. Det er ganske rasistisk å dele det opp på den måten, der palestinerne helt klart blir undertrykt. Ekstreme Jøder patrulerer gatebe, og oppfører seg som politi. Dett er en meget skremmende utvikling, og det er ikke bra at så mange mennesker retter et hat mot en menneskegruppe. 

Jødene har fått mulighet til å bære våpen, og bruke disse våpene til å forndre at palestinerne jobber på sine gårder. (Hvis de har en gård nørt jødene).disse ekstreme jødene har fått opplæring av hæren. 
Gruppen koordinerer også sine handlinger med den ekstreme jødiske organisasjonen «Jerusalem Periphery Forum».

«Jerusalem Periphery Forum» har som formålsparagraf å hindre palestinere i å bygge nye konstruksjoner på begge sidene av motorveien Highway 1. Som går mellom de ulovlige bosettingene i Ma’aleh Adumim og Jericho. Denne grupperingen samspiller nå med de ekstreme jødene på Vestbredden.

  

På Vestbredde har Israel innført at Apartheid-system. Der palestinerne har liten innvirkning på det livsbetingelsene de har fått av det jødiske herrefolket. Palestinere må leve sine liv under brutal militærlovgivning – mens jødene dømmes etter et helt annet, mye mildere sivilrettslig lovverk.

https://www.middleeastmonitor.com/news/middle-east/24653-settlers-armed-to-prevent-palestinians-using-their-farmland

Reklamer

En kommentar om “Israelske myndigheter bidrar aktivt i bevæpningen av jøder på Vestbredden og i Jerusalem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s