Konspirasjon

Politet og maktmissbruk i 2014

Har tidligere publisert en sak om politet og deres maktmissbruk i 2013. Hvordan ingen politi ble dømt det året. Les her: https://verdensveg.wordpress.com/2016/03/16/politiet-og-maktmissbruk/
  
Nå er det tall fra 2014 som skal fram. Litt nyere tall. Klarte politiet å skjerpe seg påfølgende år? Klarte de å yte rettferdighet sånn som de skal?

I 2014 mottok politiet 732 klager på politiet. 52% av klagene går direkte på politiets atferd, mens 34% av klagene går på saksbehandling/service. 
53%, over halvparten av sakene ble henlagt med en gang. 20% av klagene ble sett på som «uheldig, men ikke grunnlag til kritikk». 12% av alle sakene ble sett på som «grunnlag for kritikk», men ble noe gjort?
  

Nei, ingen dømte politimenn. I 2015 ble en politimann mann dømt for å ha forlatt en hjelpeløs person, men man må lete lenge mellom hvert tilfelle. Politiet gjør hva de vil, og de vlir ikke straffet. Politiets egne tall bekrefter dette. Dagens ordning fungerer altså helt klart ikke. Her må noe gjøres! Hva mener du? 


Følg meg på bloglovin

Reklamer

En kommentar om “Politet og maktmissbruk i 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s