Konspirasjon

Syntetisk cannabis

Syntetisk cannabis er hasj som lages i et laberatorium, der man satser på å ha 100% ren THC. Dette stoffet tar livet av mennesker, dette dtoffet er livsfarlig, men alikavell kan du kjøpe det lovlig enkelt på internett?

  

Vanlig cannabis dreper IKKE, under noen som helst omstendigheter. Cannabis er trygt å røyke, med mindre du har store psykiske problemer fra før. Er du frisk og rask så kan du helt trygt røyke cannabis. Vanlig cannabis inneholder IKKE 100% THC, men kanskje 20% THC. Vanlig cannabis inneholder naturlig motstoffet til THC, nemlig CBD. syntetisk cannabis lages i en lab, og er ikke naturlig overhodet. 100% THC og 0% CBD gjør det til et livsfarlig dop, men det er lovlig og det er ikke vanlig trygg cannabis.

  

Ingen som røyker foretrekker syntetisk cannabis. Det er en virkning som ikke ligner vanlig cannabis, og det kan fucke med hodet ditt, eller drepe deg. Så hvorfor prøver folk syntetisk? Jo, vi lever i et land der cannabis sammenlignes med heroin. De blir fortalt fra de er små at cannabis er livsfarlig (som er løgn), men alikavell ønsker noen å prøve det. Det er så lite god informasjon indette landet rundt cannabis, at unge folk, folk som ikke vet, tror at syntetisk cannabis kan sammenlignes med naturlig cannabis. Dette stemmer selvfølgelig ikke. Når folk vil prøve hasj, så virker det lettere å kjøpe syntetisk lovlig på internett, istedenfor å kjøpe det ulovlig og bryte loven.

  

At syntetisk cannabis er så lett tilgjengelig er skremmende. Syntetisk cannabis har ingenting med vanlig cannabis og gjøre, og de som røyker foretrekker kun naturlig cannabis.

Så hvorfor er det trygge ulovlig, men det utrygge og farlige er lovlig? Det som gjør deg slapp blir du straffeforfulgt av, uglesett på, mens det som dreper deg og er farlig det skal være lovlig.

  

Noe som ikke henger helt på greip her? Flere og flere land velger å avkriminalisere cannabis eller å legalisere det. FN sin leder Kofi Annan sier det må legaliseres. Alikavell går vi rundt i dette landet og later som om vi vet best. Vi vet bedre enn alle andre land, vi vet bedre enn FN. Nei, hasj er som heroin, og det skal være ulovlig. Det er virkelig på tide å åpne øynene. Hasj er ikke farlig, hasj dreper deg ikke. Hør på andre land, hør på Kofi Annan, for du vet IKKE bedre. Stilles en annonym spørreundersøkelse vil 80% si st de har prøvd hasj. Alkohol er 100 ganger mer farlig enn hasj, så hvorfor er alkohol lovlig? Alkohol skader tusen ganger mer enn hasj. 

  

I USA ser de at det blir mye mindre syntetisk cannabis når stoffet er legalisert. Hvorfor i alle dager skal noen velge syntetisk, når de har det naturlige også lovlig? Legalisering fjerner syntetisk cannabis og legalisering vil også fjerne slike skumle miljøer.
En måte å fjerne syntetisk cannabis på er å legalisere cannabis. Vi må lære av andre og slutte å være så trangsynte.

  

http://www.drugpolicy.org/news/2015/03/new-report-provides-comprehensive-data-marijuana-arrests-and-charges-colorado-after-leg

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/egil-22-ble-doedshasjens-foerste-kjente-offer/a/23487565/

#cannabis #marihuana #hasj #joint #hemp #debatt #samfunn #politikk #meninger #syntetisk #narkotika #alkohol
Følg meg på bloglovin

Reklamer

En kommentar om “Syntetisk cannabis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s