Konspirasjon

Georgia guidestones – new world order?

   
 

Har du hørt om Georgia guidestones? Det er svære steinplater, med inngravert tekst på forskjellige urgamle språk. Den har stått siden 1980 og ingen vet noe om hvem som har reist disse steinene eller hvorfor. Man vet ingenting annet enn det som står på platene.
Steinmonumentet i Georgia i USA er et mysterium for de fleste. Monumentet går også under navnet «Den amerikanske stonehenge» blant annet på grunn monumentets astronomiske funksjoner.

Det hersker mye kontrovers og forvirring rundt monumentet som har utløst en rekke teorier om blant annet en ny verdensorden (NWO), okkultisme og en forestående apokalypse på grunn av de 10 rådene/ budene som er skrevet inn i de 4 hoved-steinplatene på 8 forskjellige språk.

Her er «de 10 bud»:

1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

2. Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.

3. Unite humanity with a living new language.

4. Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.

5. Protect people and nations with fair laws and just courts.

6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.

7. Avoid petty laws and useless officials.

8. Balance personal rights with social duties.

9. Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.

10. Be not a cancer on the earth — Leave room for nature.

Den mystiske mannen, «Robert C. Christian»
Sentralt i puslespillets forvirring står den mystiske mannen som designet og finansierte prosjektet hvis identitet er ukjent.

Alt man vet er at i juni 1979 så oppsøkte en velkledd og velartikulert mann kontoret til Elberton Granite Finishing Company. Mannen ønsket å sette opp ett byggverk for å sende ut en beskjed til menneskeheten.

Han fortalte at han representerte en gruppe lojale amerikanere som ønsket å veilede menneskeheten. Han kalte seg «Robert R. Christian», og dette viste seg senere å være et pseudonym. Han uttalte blant annet at steinbruddet i Elberton-fylket hadde den fineste granitten i verden.

Joe Fendley, sønnen til sjefen i firmaet spurte hva de enorme steinene skulle brukes til. Christian forklarte at strukturen han hadde i tankene skulle fungere som et slags kompass, kalender og klokke som måtte kunne motstå de mest katastrofale hendelser, slik at de restene av menneskeheten ville være i stand til å bruke disse som guide for å reetablere en bedre sivilisasjon enn den som hadde vært.

30 år senere er det fortsatt ingen som vet hvem «Christian» er eller hvem han egentlig representerte, men det ryktes at han frontet en gruppe høyt graderte frimurere som sannsynligvis også var Rosenkrautznere (også kalt RC), og disse er som kjent «kristne».

Hullet som er boret i midt-stenen for at Nord-stjernen måtte være synlig til enhver tid.
Dette var en av flere betingelser som ble fastsatt av R.C. Christian, noe som igjen avslører hans interesse for astrologi og stjernenes, solens og månens plassering, noe alle gode frimurere er opptatt av, i likhet med Solomon, Pythagoras, numerologi og doble og triple tall (palindromer) og det magiske tallet 7.

Annbefaler alle som er interessert i dette om å lese denne artikkelen. Her dekoder de monumentet og finner dets betydning, sammen med hundrevis av betydninger.

Artikkel om Georgie Guidestones
Hva tror du dette er og hvem tror du har reist det?


#georgia #amerika #leveregler #bud #retningslinjer #guidestones #nwo #verdensorden #verdensveg
Følg meg på bloglovin

Reklamer

4 kommentarer om “Georgia guidestones – new world order?

  1. Malin: den annbefaler bare å være under 500 millioner menneser på jorda. Ikke at den vil gå under. Det er bare annnefalt

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s