Konspirasjon

Rettsaken om Breivik, verden gaper!

Først, en liten gladnyhet for Paradise hotell. De har fått en ny trofast seer. 

  

Rettsaken Breivik mot Norge har staret. Breivik saksøker som kjent staten fordi han mener han blir behandlet ummeneskelig. Du skal være glad du i det hele tatt får en behandling Breivik. Hadde du vært en annen plass i verden hadde dødsstraff eller livstid ventet, uten noen rettigheter. Her sitter han med mase rettigheter, og atpåtill får han saksøke oss. Verden måper over hvordan han holder på, er det mulig???

Han drepte 77 flotte mennesker, og bor i en treroms leilighet med tredemølle, kjøleskap og playstation. Også får han lov til å saksøke ststen. Hvor mange rettigheter skal han egentlig få ha etter det han gjorde?
Dette skaper sterke reaksjoner over hele verden.

– Han bor i en treroms leilighet med vinduer, som inkluderer tredemølle og annet treningsutstyr, kjøleskap, DVD-spiller, Playstation og en pult med skrivemaskin. Han tar fjernundervisning ved landets beste universitet. Han har tilgang til tv, radio og aviser. Han lager sin egen mat og deltok på fengselets egen pepperkakehus-konkurranse.

  

Her er rommet han soner i. Et palass mener resten av verden
  

Alt dette er umenneskelig belastende. Det er ikke mulig å vinne kampen over håpløsheten når man er underlagt slike restriksjoner og ikke vet når de skal ende, sa Breivik.

Breivik sier han var forberedt på det han kaller «tortur under isolasjon» da han ble pågrepet, og at han har drevet med øvelser for å klare seg.
– Nivået jeg praktiserer dette på er svært krevende, og teknikker få mennesker kjenner til, sier Breivik.

 

Ok. Latterlig. Breivik menener han blir behandlet ummenneskelig og at behandlingen bryter med menneskerettighetene. Han mener selv han blir mer og mer apatisk, og at han er begnt å like paradise hotel er et bevis på det. Altså, er det mulig? Hvorfor får han indet hele tatt se på paradise hotell????? Han har det alt for bra, også lar Norge han leke med oss, han gjør akkurat som han vil. 

Han klager tilogmed over mikrobølgeovnmaten. 

Han mener altså at staten har prøvd å drepe han ved isolasjon. Han mener at de har prøvd i 5 år å drepe han, og at staten dreper mange på den måten. Han mener det vestlige fengselet er det mest inhumanet i hele verden. For meg viser dette hvilken fantasiverden han lever i. Han er steine gal. Han sier at hvis han slipper ut skal han demonstrere hver uke forran stortinget.

Nei, kast han inn sammen med de andre fangene og la han virkelig kjenne på det han har gjort. Han lever ikke i virkeligheten, og trenger en virkelighetssjekk!!

Hva er dine tanker rundt rettsaken?

#Anders #behring #breivik #saksøker #staten #Norge #soningsforhold #terror #terrorist #umenneskelig #verden #måper #rettsak #apatisk #menneskerettigheter
Følg meg på bloglovin

Reklamer

En kommentar om “Rettsaken om Breivik, verden gaper!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s