Konspirasjon

TPP – Trans – Pacific Partnership

  

Har du hørt om TPP? 


Noen av dere har kanskje hørt om TPP, men jeg tipper at de fleste vet lite om dette. TPP er en avtale mellom 12 land som skal fremme økonomi og arbeidsplasser. Høres jo flott ut? Da skulle man tro at president Obama var helt åpen om TPP, men sannheten er at ingen har visst noe om TPP. Det her blitt hemmeligholdt av alle. Hvorfor? Fordi at denne avtalen er lagd av og for store internasjonale bedrifter, og avtalen gagner kun dem. America blir faktisk solgt til slike store internasjonale firmaer. Hva betyr dette? Vi vet litt, men hvoa som blir å skje gjenstår å se.

Dette er tidenes største avtale, alikavell har den fått så lite oppmerksomhet.
Avtalen vil lage nye regler for landene, og nye regler for økonomien. Reglene gjelder også medisin-industrien og «copyright» lover. Avtalen kan gjøre sånn at økonomien på hele kloden kan endres. Avtslen har vlitt utsrbeidet av Obama-administrasjonen og rundt 600 internasjonale selskaper. Denne avtalen er laget for st store selskaper skal tjene mer. De rikeste skal bli rikere.

Det vi vet om denne avtalen kommer fra hemmelige dokumenter som er lekt ut på internett. Wikileaks har publisert TPP avtalen, og det er kun der vi har informasjon fra. Heldigvis ligger hele avtalen ute på wikileaks, så man vet hva det dreier seg om. 
En del av denne avtalen gjør at private selskaper kan saksøke et land pga. Reguleringer de ikke liker. Avtaken jør at de største blir dtørre og mektigere. De kan tilogmed fjerne internettsider de mener strider med deres retningslinjer. Denne avtalen er mye fsrligere enn alle andre avtaler som er laget. Private selskaper får makten til å bestemme hvordan jeg og du skal kommunisere og kontskte hverandre. De kan bestemme over hele nettet. De kan bestemme for oss.

Landene kan ikke slå tilbake engang, for da risikerer de å bli saksøkt. Er det riktig å la firmaer kontrollere deler av verden, kontrollere land?

If instituted, the TPP’s regime would trample over individual rights and free expression, as well as ride roughshid over the intellectual and creative commons. If you read,mwrite, publish, think, listen, dance sing or invent; if you fsrm or fonsume food; if you’re ill now or might one day be ill, the TPP has you in its crosshairs.

Kan vi stole på at private selskaper skal beskytte og ta vare på oss? Vi har ikke engsng hatt muligheten til å si vårs meninger, fordi det har vært så hemmeligholdt.
Og Obama, som utgir seg for å være folkets person, folkets rødt, hvorfor gjør han dette? Og hvorfor gjør han alt i sin makt å holde det hemmelig? Hvorfor? Obama får sine penger og støtte fra firmaer, og han må gi noe tilbake, its payback time. Dette er helt grusomt, og det kommer til å bli et opprør i USA når befolkningen finner ut av hva regjeringa har gjort!

Hva synes du om TPP? Og hva synes du om alt hemmeligholdet?

#TPP #usa #america #amerika #avtale #rettigheter #økonomi #politikk #obama #verdensveg #blogg #blogging #bloggin
Følg meg på bloglovin

Reklamer

En kommentar om “TPP – Trans – Pacific Partnership

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s