Konspirasjon

Innvandringspolitikken

  

Jeg sier ikke hva jeg stemte ved forrige valg, men det er en ting jeg merker meget godt i disse dager. De som stemmer FRP og Høyre får ofte et syn på seg som rasister. Vi lever i et fritt land der alle har rett til egne meninger. Jeg blir direkte flau og skamfull når jeg leser kommentarer om innvandringsdebatten. Rasiter, nazister, umenneskelige, uten empati, trangsynt og sammenligninger med flere fæle historiske personer? Hvorfor blir man sett så stygt på av så mange, bare fordi de har et annet politisk syn?

Vi står ovenfor den verste flyktningestrømmen verden har sett. Istedenfor å få sammen og finne ut hva som er best, er det en massiv konflikt innenfor egne grenser. Regjeringa blir angrepet fra nesten alle hold.

Vi har hatt den samme politikken i alle år, la nå for guds skyld høyresiden få prøve seg. Vi vet enda ikke om det de gjør er riktig eller galt. En ting er sikkert, å det er at for mange flyktninger har ødelagt både Tyskland og Sverige. Vil vi at det skal skje Norge også?

Bare fordi at Høyre og FRP vil hjelpe flyktningene der DE ER, gjør de ikke til rasister på noen som helst måte. De ønsker å hjelpe akkurat like mye, men på en annen måte.
Det er ingen henmelighet at de som kommer til Norge er de som trenger MINST hjelp. Så hvorfor ikke hjelpe de som trenger det mest og har det værst? Hjelpe de der de er, der de står fast? Der de har det for jævlig og ikke kommer seg bort? Tenk hvor mye penger vi kunne sendt, istedenfor å bruke milliarder på de som ikke trenger det?

Denne videoen forklarer HVORFOR dagens innvandringspolitikk ikke fungerer.

#innvandring #politikk #regjering #høyre #frp #stat #penger #sløseri #syria #verden #problemer #verdensveg #flyktningstrøm #debatt #innvandringsdebatt #flyktning #blogg #blogging #bloggin
Følg meg på bloglovin

Reklamer

En kommentar om “Innvandringspolitikken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s