Konspirasjon

Cannabis, marihuana, weed, hasj, tjall, pot.

  

I Norge er cannabis ulovlig, og slik har det vært lenge. Mennesker som bruker marihuana blir ofte sett på som knarkere og narkomane. Men er virkelig cannabis så farlig?

Vet du hvorfor narkotika er ulovlig den dag idag? På 1920 tallet var det en mann i USA som jobbet for regjeringa. Han var på en reise og så flere mennesker bruke narkotika. Han likte ikke det han så ig sendte inn et brev til regjeringa, der han ba om å få det ulovlig. Regjeringa hørte på han og gjorde narkotika ulovlig. Når USA gjorde det på den måten, så fulgte resten av verden etter.

90 år etterpå er det fortsatt en stor debatt om temaet. Skal det være ulovlig eller skal det være lovlig? Norge ligger ganske langt bank i tid. Norges befolkning tror hasj er like ille som heroin, noe som er så langt fra virkeligheten som du får det til. Vi er redde for forandringer, og redde for marihuana.

Samtidig, legaliserer flere og flere land cannabis. Flere og flere land dekriminaliserer bruken av hasj. Lederen for FN, Kofi Annan sier det må legaliseres. I portugal har de gått så langt å gjøre all narkotika lovlig. Og resultatet? Sprøytenarkomane gikk fra 90% til under 10%, mindre og mindre bruker narkotika. Hvorfor? Vi er da mennesker som kan tenke selv. Bare fordi narkotika blir lovlig betyr ikke det at alle går å ruser seg. I Portufal  så man at narkotika ble ikke like interessant npr det var lovlig, og menneskene bruker sunn fornuft. Frankrike er et land med kjenpestrenge straffer når det kommer til cannabis og narkotika. Alikavell ligger  de på toppen av narkotikalisten. Det er ingen plasser i verden der strenge straffer skremmer folk til å ikke bruke narkotika.

Når man røykercannabis så blir man rolig. Ikke mer enn det. Man mister ingen kontroll, men man får faktisk mer kontroll over seg selv. Man bruker cannabis til å slappe av. Hvis man sammenligner hasj med alkohol som er lovlig, så vil det vli på samme måten og sammenligne cannabis og heroin. Alkohol er et så fantastisk stertkt narkotika. Alikavell så blir de som trenger cannabis for å skappe av straffeforfulgt. Man sitter hjemme og røyker, og man risikerer å få politiet på døra som gir deg fengsel og bøter. Mange som bruker cannabis bruker det medisinsk, og hva hjelper det da at politiet kommer å ødelegger livet enda mer?

Og hvorfor fungerer ikke dagens narkotikapolitikk? Det er de fattigste og de mest vanskeligstilte som selger hasj. De som virkelig trenger hjelp.mde blir kastet infengsel, og hva venter de i fengsel? MANGE andre kriminelle, et nettverk så stort at det er vanskelig å ikke bli sugd inn i djevelskapen igjen. De som holder på med det trenger hjelp, ikke å bli kastet bak buret. 

I en annonym spørreundersøkelse svarte 80% at de hadde prøvd cannabis. Det er veldig mange. I en slik sak så må det være anonymt, for man blir uglesett på om man bruker hasj. For meg sier det at det er 20% i Norge som jobber sktivt for å holde det ulovlig. Men hvor mye kan det skade og legalisere det?

Ved legalisering slutter folk å selge, og det vlir mindre organisert kriminalitet. Brukerne vil få et kvalitetsprodukt, for idag kan de få dritt og dødelige varer. Man vil få en mye bedre kontroll. Staten kan regulere det og håve inn millioner av kroner. Det er ikke mange buisiness som er større enn marihuana. Krig og medisiner er større.
Mange sier også at hasj er et inngangsdop. Det kan stemme, men det er mest feil. Dumme og naive ungdommer som begynner med hasj og blir tilbydd sterkere stoffer og tar dette ukritisk. Men stdier viser at hasj er en endestasjon, ikke et inngangsdop. Det finnes masse forskning på dette.
Det finnes masse forskning som sier at folk røyker IKKE mer om det blir legalisert.

Visste du at det er bevist at fannabis har flere positive effekter på helsa? Cannabis kan brukes til masse, uten at det er farlig! 
Det som er fsrlig med hasj i Norge er all tobbaken røykerne må bruke. Hadde det blitt lovlig kunne de sluppet tobakken, og hadde blitt mye sunnere.

Hva er det vi er så redd for?


   

 

#cannabis #hasj #tjall #pot #marihuana #røyk #narkotika #legaliser #reddharer #dop #FN #norgepådop #politikk #Norge #staten #tobakk #NorgeIEtNøtteSkall #blogg #blogging #bloggin

Følg meg på bloglovin

Reklamer

En kommentar om “Cannabis, marihuana, weed, hasj, tjall, pot.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s