Konspirasjon

Staten tar over media

Er du klar over hva som skjer i Norge? Staten overtar mer og mer av media for hvert år som går. Hvert år får staten gjennomslag for aine nyheter. De viser oss det de vil at vi skal se, og akkurat det kan de med den makten de har. For hvert år blir det verre, hvordan kommer det til å ende?

Vi har for eksempel avisen Klassekampen. De satser lite på nettavis, men mest på papiravis. De mottar for hvert år mer og mer penger fra staten. Nå nærmer de seg 40millioner i året i statsstøtte. Med så mye pengestøtte kommer også forpliktelser.
Avisene som vinner er de med støtte fra staten. NRK er som kjent statseid og de får mer og mer penger for hvert år som går. Nylig vedtok regjeringa at også TV2 skal få statsstøtte. 
Vårt land, en avis som mottar 43 millioner i året fra staten. Fler og fler aviser blir avhengig av penger fra politikere de er satt til å beskytte. 
Dette er en utviklin vi ikke hører noe om. Aviser skriver saker for å framme politiske parti som hjelper dem. De hjelper hverandre, men hvem er det som må svi for dette. Jo, oss mennesker. Vi kan ikke lengre stole på alt media forteller oss. Vi må bli kritiske og lete etter informasjon selv. Det er det siste staten vil, at vi skal finne ut av alt dem holder på med.
  

#media #control #kontroll #tv2 #nrk #vårtland #informasjon#samfunn #society #Norge #politikk #stat #økonomi #penger #makt #verdenidag #verdensveg #blogg #blogging #bloggin

Følg meg på bloglovin

Reklamer

En kommentar om “Staten tar over media

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s