Konspirasjon

Bilderberg-gruppen

  

Har du hørt om Bilderberg-gruppen og deres årlige konferanse? Nei?
Bilderberg er en årlig lukket konferanse. Det er rundt 150-200 deltakere fra den vestlige eliten innen privat næringsliv, politikk, media og akademia. Formålet er sagt å være å bygge kontaktnettverk og diskutere internasjonal politikk.
Grunnen til at du ikke har hørt om Bilderberg er at deltkalese av nøkkelpersoner fra mange store mediehus gjør at konferansen får svært lite omtale. Konferansen er kjent for å være svært hemmelig. Deltakerne kan ikke sitere informasjon fra konferansen, og det er svært svært få som har gått ut å snakket. 
Bilderberg ble opprinnelig holdt på Hotel de Bilderberg i Nederland i 1954. Det var flere iniativtakere til konferansen. Den tidligere eksilpolitikeren Joseph Retinger gikk sammen med Prins Bernhard av Nederland, som gikk med på å fremme ideen. Sammen kontaktet de flere ledere, bla. Lederen for CIA. Gjestelisten inneholder 2 personer fra hver nasjon. Den opprinnelige ideen med Bilderberg var å fremme kommunikasjon mellom Nord-Amerika og Europa, i en tid man fryktet kommunistene. 
Prins Bernhard sin biograf, skrev at møtet var mulig den mest uvanlige internasjonale konferansen som hadd blitt holdt til da. Deltakerne bedtod av statsministre, utenriksministre, partiledere, ledere for store banker og industriselskaper, akademikere og ledere for internasjonale organisasjoner, men på konferansen opptråtte alle disse uten titler. Alle som var på konferansen er sagt å ha en pro-amerikansk holdning. Alle støttet Amerika. 

Når noe er så hemmelig så kommer det mange teorier på hva Bilderberg egentlig er. Hvorfor skal det være så hemmelig? Hvorfor skal private firmaer og organisasjonen møtes for å diskutere problemer og løsninger? Er det ikke opp til hver enkelt nasjon å finne løsninger på problemer? Hvorfor skal private bankmenn være med å diskutere og bestemme over saker som anngår meg og deg? 

En ting er at mye godt kan komme ut av et sånt møte. Men hvorfor er det ingen som får vite hva de kommer fram til? Hva de bestemmer seg for er uaktuelt at noen skal vite. Så hvem er det som tjener på disse møtenene? Fortjener ikke vi å vite det?

Her er noen teorier om Bilderberg:

Prins Bernhard, som var oppstarteren, var nazist. Flere av deltakerne er nazister, og mange tror at det var nazistene som startet Bildeberg. 

Mange mener Bilderberg prøver å skape en ny ledelse over verden.

Mange serbere klandrer Bilderberg for å ha startet Kosovo-krigen

HER KAN DERE SE HVOR HEMMELIG DET ER#bilderberg #lukket #konferanse #hemmelig #hemmeligholdt #informasjon #politikk #privatpersoner #blogg #blogging #bloggin

Følg meg på bloglovin


Reklamer

En kommentar om “Bilderberg-gruppen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s