Konspirasjon

Rothschild – vår herre?

Har du hørt om Rothschild familien før? Nei? Det er ikke mange som har hørt om dem. Hvem er denne myteomspunnende familien?

Rothschild familien har eksistert i lang lang tid. Det er en tysk jødisk familie som lenge har hatt en enorm rikdom og makt. Grunnleggeren av familiedynastiet Rothschild var Mayer Amschel Bauer. Hans far hadde vært en omvandrende pengeveksler som slo seg ned i Frankfurts jødiske ghetto. I omkring 1750 grunnla han en forretning for mynt- og tekstilhandel samt pengeveksler og gullsmeder.
Etter farens død i 1755 begyjte Mayer Amschel som assistent i bankhuset Oppenheimer, hvor han etterhvert avanserte til juniorpartner. Etter han reiste tilbake til Frankfurt  og overtok farens forretning, tok han navbet Rotschild, etter familiens hus. I årene som kom knyttet Mayer forretningsforbindelser til hoffet i Hanau, og i 1780 ble han eier av det berømte huset Judengasse. I 1801 ble Mayer utnevnt til hoffjøde av Vilhelm 1. I 1802, 1803 og 1804 undertegnet han sine første statslån over 10 millioner gylden til det danske hoff. Han knyttet sterkere og mektigere kontakter, og rundt 1813 utkonkurrerte Mayer Rothschild etablerte bankhus, og fikk eneansvaret for kursfyrstens handel med verdipapirer og veksel. Han inndrev renter fra hele Europa. Slik starter historien om denne myteomspunndende familien. 

Et av barna til Mayer ved navn Nathan Mayer Rothschild sa dette: «I care not what puppet is placed upon the throne of England to rule the Empire on witch the sun never sets. The man who controls Britain’s money supply controls the British Empire, and I control the British money supply»

Nathan var verdens rikeste mann når han døde. Arvingene fikk 3.5 millioner pund, som er en enorm formue på den tiden. Sønnene til Nathan overtok forretningene og banken Rothschild. Banken er den dag i dag en stor investeringsbank, med kontorer i over 40 land. Øverste sjeg ble senere Sir Evelyn Robert de Rothschild. Evelyn sitter i mange styrer, og sitter på en ekstremt stor makt og rikdom. Han er dronning Elisabeth sin finansielle rådgiver, til han pensjonerte seg i 2004. 

Familien Rothschild er verdt 500 trillioner dollar. De eier nesten hver eneste sentralbank i verden. De har finansiert begge sider av alle krigene etter napoleonkrigen. De eier nyhetene, mediene, oljen og regjeringer. Alikavell er de så ukjent.

Før 9/11 i USA var det 7 land i verden uten en Rothschild-eid sentralbank; Afghanistan, Irak, Sudan, Cuba, Nord Korea og Iran. I dag er det bare 3 land igjen med Rothschild-eid sentralbank. Iran, Cuba og Nord Korea er de landene som er igjen før hele verdens penger er kontrollert av en enkelt familie. Dette burde skremme deg. De tjener penger på hver pengeseddel som blir trykt. Vi kan f.eks si at Bill Gates, som er verdt tonnevis med millarder, er verdt tonnevis med «Rothschild penger».

Rothschild har også vært involvert i dette:

Eier Bank of America

Støttet nazistene

Støttet kommunistene i Russland

Krig og elendighet

Eier hele verdens banksystem

Eier Associated press and Reuters, kontrollerer media

De er bank for den engelske kongefamilien og for Varikanet

I 2014 tok en gruppe på 5 mennesker patent på et stort firma i Texas. 4 kineser og Jacob Rothschild. De eide 20% hver av firmaet. Disse 4 kineserne var sammen på et fly som forsvant, noe som gjorde at Jacob Rothschild fikk 100% eierskap. Flyet forsvant mystisk og mange konsperisjonsteorier går ut på at Rothschild var innblandet
  

#rothschild #familie #bank #sentralbank #politikk #krig #samfunn #verden #media #penger #rikdom #blogg #blogging #bloggin

Følg meg på bloglovin

Reklamer

5 kommentarer om “Rothschild – vår herre?

  1. Hei. Har besøkt Villa de Ephrussi de Roschild på Cap Ferrat i Sør Frankrike. Beatrice Ephrussi de Rodschild kom fra denne familien, og la meg si det slik: Etter villaen og historien hennes å dømme, så hadde hun null pengebekymringer.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s