Økonomi · Conspiracy · Economich · Konspirasjon · Leaders · Ledere · Politics · Politikk · Sannhet · Teori · Truth · Uncategorized · Verden · World

The truth

Verden i dag er ikke som mange tror. Vi lever i et samfunn der vi mennesker er brikker i et større puslespill. Staten i dag er som en stor maskin, og vi er deler av denne maskinen. Uten oss stopper maskinen opp, og det er det siste lederne av samfunnet vil. Vi blir daglig manipulert av ledere og media, og vi er alt for lite kritiske til det vi blir fortalt.

Hva er det som er sant, og hva er det som er usant? Hvordan skal man vite dette? På denne bloggen blir jeg å ta opp temaer, saker, politikk og personer. Du som leser vil fort se at alt er ikke som man blir fortalt, og forhåpentligvis vil du som leser få opp øynene og bli mer kritisk.

Aldri stol blindt på det du blir fortalt. Søk etter kunnskap og sannheten. Jo mer kunnskap vi har, jo farligere blir vi for lederne i verden. Du er en fantastisk skapning og du har rett til å vite sannheten. Bare du kan oppsøke den hele og fulle sannhet!
Følg med videre! 

  
#truth #sannhet #informasjon #kunnskap #staten #regjering #maskineri #brikker #samfunnskritisk #blogg #blogging #bloggin
  

Følg meg på bloglovin

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s